Бъдещето е в екстракторите

Компактните прахосмукачки

Прахосмукачката за компетентно почистване е незаменима! Компактните прахосмукачки Karcher почистват ефективно всяка текстилна повърхност – килими, тапицерия на мека мебел, офис столове или столчета за кола. Техните мощни смукателни турбини гарантират много ниско съдържание на остатъчна влага върху почистени повърхности. Професионалните и компактните прахосмукачки Karcher се открояват сред останалите марки по своята надеждност и изработка. Наличието на голям брой дюзи и добавете. оборудване за решаване на тесни задачи по почистване. При нас можете лесно да намерите подходяща компактна прахосмукачка за пране дори за химическо чистене. Общувайте със съветите на експерт Karcher.

Бъдещето е в екстракторите

Изграждането и отварянето на нови офис центрове, търговски центрове, бутици и мегамаркети генерира такава популярна услуга като почистване. На пазара на услуги почистващите компании уверено печелят своето достойно място. За да бъдат конкурентни в тази област, почистващите компании трябва постоянно да подобряват качеството на своите услуги. Висококачественото и чисто почистване на стаята са невъзможни без висококачествено многофункционално оборудване.

Специално за почистване на помещения с килими са разработени красиви машини – професионални екстрактори за почистване на меки подове. Екстрактори за килими мият прахосмукачки с допълнителен резервоар за разтвор на почистващи и почистващи препарати.

Принципът на работа на екстракторите

Принципът на работа на екстрактора е следният: разтворът се пръска през дюзата за пръскане върху повърхността под налягане с помощта на помпа с ниска мощност. След това вакуумният накрайник се включва за източване на почистваната повърхност. За евакуация в екстрактора се използва мембранна помпа, която може да работи с груби и високопроизводителни суспензии (пясък, фино стъкло и др.)

Благодарение на множеството дюзи, доставяни отделно по избор на клиента, възможностите на компактните прахосмукачки за екстрактор се разширяват значително. В допълнение към почистването на килими, с помощта на екстрактори е възможно да се извършат и следните видове почистване:

  • събиране на неагресивни течности и сух прах;
  • измиване на подове и стени от различни видове;
  • почистване на мръсотия върху мека мебел;
  • овлажняване и пречистване на въздуха;
  • измиване на прозорци, витрини, фасади и много други почистващи операции.

Камак ЕООД:
гр. София 1303
жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
(между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
тел: 02 953 32 78, 02 954 83 11; 0887 925 330

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *