Какви са предимствата на професионални прахосмукачки с аквафилтър

Какви са предимствата на професионални прахосмукачки с аквафилтър

Да започнем с най-важните.

  1. Ниско ниво на шум. Дори и най-тихата прахосмукачка може да издава неприятни звуци за ухото, но ръчната прахосмукачка е безшумна. Подходящ е за семейства с малки деца. Също така, ако имате тънки стени в къщата си, по -добре е да я използвате.
  2. Компактност на прахосмукачката. Сред професионални прахосмукачки  има доста големи агрегати, но не този. Той е малък, удобен и се вписва добре в ръката. Можете също така да го вземете със себе си в командировки или в страната.
  3. Лесна и функционална употреба. Поради малкия си размер прахосмукачката може да проникне дори в недостъпни места – под маси, зад ъглите на диван или дори в къща за домашни любимци.
  4. Малко тегло. Това вероятно е основното предимство за повечето потребители, защото може да се използва от деца и възрастни хора.

Разбира се, има и недостатъци в работата на това устройство – това е високата цена и по-дългото време за сглобяване и зареждане.

На пазара има огромен брой различни професионални прахосмукачки, така че често е трудно да се реши коя е подходяща за Вашите нужди. Затова основното е да решите как работи прахосмукачката, какви видове има и да изберете най -добрия вариант за дома. Най -популярната прахосмукачка е хоризонталната с контейнер за събиране на прах. Този вид прахосмукачка има универсален дизайн и е подходящ както за почистване на килими и мокети, така и за подове.

Когато трябва да изберете прахосмукачка за Вашия дом, трябва да обърнете вниманието си не само на нейната мощност, но и на други параметри, които също са важни: тялото на устройството, вида на филтърния елемент, размера, лекотата на използване. Екологичността също трябва да се има предвид, ако живеете в къща с деца или имате у дома домашни любимци.

В зависимост от това коя прахосмукачка имате нужда, има две възможности за почистване: химическо чистене и мокро почистване.