Фирма Евроканал

Обша информация за Фирма Евроканал е на Вашите услуги. , гр. София, жк. Враждебна, ул.46-та №2А. Телефони: 0877 77 63 77; 0888404765.

Фирма Евроканал: дейност

Пречиствателните станции за отпадни води, които работят нормално, помпите през зимата не се различават от стандартните операции. Ако септичната яма не е била използвана за известен период, тогава тя може да замръзне.

Фабричните модели имат електрически системи за размразяване, но домашните варианти ще трябва да се отопляват с импровизирани средства. Съвет! Ако има постоянен източник на вода през електропровода, тогава можете да използвате Karcher с функцията на парогенератор, ако не, трябва да помислите за това с главата си.

Изпомпване на септични ями и ями в частна къща със собствените си ръце

В преобладаващото мнозинство от случаите канализацията на частна къща не може да бъде свързана към централната магистрала, така че собствениците са ограничени да оборудват приемащи (съхранение) резервоари (септични ями, котли, канализационни кладенци) на своята площадка. Характерна особеност на тяхното функциониране е, че по време на работа е необходимо да се следи нивото на пълнене.

За да осигурят безпроблемната работа на канализационната система, професионалистите съветват почистването на кладенци, септични ями и изворни ями с определена честота, която се определя от типа на системата. Обърнете внимание, че дори септична яма без изпомпване (станция за автоматично почистване) също се нуждае от изпомпване, просто нейната честота е много по-малка (на всеки 5-7 години).

Как да изпомпваме септична яма и изпускателна яма

Всички методи и методи, които могат да се използват за изпразване на резервоара за съхранение на отпадни води (септична яма или котел) са разделени на три разновидности:

  1. Автоматично изпомпване на септични ями и ями

За извършване на работата се включва специално оборудване – машина за изхвърляне на ями, оборудвана с вместим резервоар (тя ви позволява да извеждате всички отпадъци с едно движение), маркуч и помпа. В зависимост от вида на помпата методите на изпомпване ще се различават:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *