Направете си малък празник с лимузини под наем, изберете RingSpot!

Никога не е късно да се поглезите за своя празник, нали? Защо да не го направите като изберете лимузини под наем от RingSpot.bg?

А защо пък не и направете уникална изненада за своя приятел? Организирайте готино парти в лимузина с всички негови близки и приятели. Хубавото е, че вместимостта на лимузините от Ринг Спот е от 8 до 17 места, така че ще остане място и за танцпол!

Фирмата поддържа напълно оригинални автомобили на авторитетни марки. Те държат на автентичността и в техния шоурум в гр.София можете да откриете Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. Сред които Excalibur, Jaguar STR, Hummer Pinacle, Beverly, Lincoln Cabriolet, Chrysler и още марки с доказано високо качество.

RingSpot предлага страхотни модели и най-добро съотношение цена/качество на този вид автомобили в страната. За да се убедите в това твърдение, ще ви открием тайната, че техни клиенти са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение.

Професионализъм и добри предложения.

Ако желаете да пазгледате предлаганите ажтомобили на живо, можете да го направите след предварителна уговорка, в шоурума на компанията. Адреса е  гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147. Така ще добиете максимално реална представа за превозното средство, което наемате.

Луксът събран на едно място – в RingSpot.bg и лимузини под наем.

Така че не се колебайте, а изберете лимузини под наем от RingSpot.bg за вашите бъдещи събития и изживейте най-вълнуващите празници. Свържете се с тях на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, както и на имейл адрес: info@ringspot.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *