Колко струва наемането на контейнери за строителни отпадъци?

Чудили ли сте се колко ще ви коства, ако решите да си наемете контейнер, в който да изхвърляте отпадъците от ремонта?

Общественият ред е нужно да се спазва и да не замърсяваме района около нашата частна собственост. Това означава да изхвърлим всички отпадъци на предназначените сметища.

Звучи ви прекалено сложно?

Продължете да четете, защото днешната ни публикация е посветена точно на тази тематика: Колко струва наемането на контейнери за строителни отпадъци?

Фирма Зашеви Транс ЕООД се занимава с такива дейности повече от десет години и е лидер в тази сфера. Тя предлага три вида контейнери спрямо тяхната големина и обем. Трикубиковите са най-масово поръчваните. Те са подходящи за малки битови ремонти, след които не остава много боклук. Те побират между 80 и 100 чувала с отпадъци – вършат отлична работа за краткосрочен наем с малък обем на строително-монтажни дейности и къртене. Наемането им струва 80 лева. Следващите по големина са 4 кубикови, които са 90 лева. Най-големите контейнери за строителни отпадъци са с обем 7 кубика. Те се предпочитат предимно от строителни фирми, защото са доста обемисти и трябва да им се осигури свободно място, където да се поставят. Препоръчително е заявката им да се направи един ден предварително, за да бъде екипът подготвен. Тяхната такса с включени всички изброени в сайта услуги е 120-140 лева.

Ако имате някакви въпроси или се колебаете какъв контейнер ще е най-подходящ за предстоящия ви ремонт, може да се обърнете към фирмата чрез – запитване в категорията „Контакти“ на Zashevi-trans.com, чрез имейл адрес или с обаждане на номер 0898 450 631 или 0897 961 162. Те могат да ви бъдат изключително полезни с услуги, които предлагат. Може да прочетете подробно всичките им предложения на техния уеб сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *